rules

Moderálási sor - Rules

Célunk: Vannak bizonyos tartalomtípusok, amiket csak előzetes jóváhagyás után szeretnénk, ha mások is elérnének. Bizonyos csoportokat (az oldal szerkesztőit) azonban ki akarjuk vonni a moderálás alól. Fontos továbbá, hogy a tartalom tulajdonosa elől ne rejtsük el addig a tartalmat, amíg az a moderálási sorban van. Követelmény továbbá, hogy a tartalom szerkesztése után újra moderálási sorba kerüljön.

Egy node egyszer látható, és többet nem - Rules megvalósítással

Sir_Csavar a drupal.hu-n időnként elég érdekes témákkal tud előállni.

Vagy hogy lehet megoldani, hogy tartalom beküldés után még egyszer láthassa a delikvens aztán váljon rejtetté a mező/tartalom. A gond az, hogy adatokat nem adhatok ki és regisztrálatlan userek is beküldhetik az adataikat.

A topic itt található.

Modulismertető: Rules - mindent programozás helyett

Ha hozzám hasonlóan lusta vagy, vagy nem értesz a programozáshoz, akkor a Rules modult Neked találták ki! (Nem hibába hivatkozok rá kedvencként a drupal.hu fórumán. :)) A drupal alaprendszer Trigger modulja való arra, hogy bizonyos eseményekhez (például új node felvitele) megadott akciót társíts.

A Rules ennek a továbbfejlesztése. Nem csak az események bővíthetők, hanem az akciók számát tekintve is lényegesen nagyobb a választék!