Karácsonyi Drupal zöldség

  • GeSHi library error: sites/all/modules/geshifilter/geshi is not a directory.
  • The spam filter installed on this site is currently unavailable. Per site policy, we are unable to accept new submissions until that problem is resolved. Please try resubmitting the form in a couple of minutes.

Gyors összefoglaló a karácsonyi moduligényeimről..

Szóval a karácsony ugye családi ünnep.. Persze egy 20-40 fő után kicsit kezelhetetlenebb a program (ha eljutok odáig, lesz lagzis post is), úgyhogy egyelőre maradjunk a szűkebb közösségnél.

Optimális esetben a gyerkőcök már novembertől tépik a füleket, hogy mit szeretnének, az asszonynak viszont egész évben érdemes lesni minden kívánság-szerű óhaját, ha nem akarsz hajat tépve az utolsó napon szaladgálni ajándék után.
(Gyors kieg: Ezeket gondosan feature-ként kell rögzíteni high prioritással, ha netán bug-ként kerül a rendszerbe, abból csak újabb hibajegyek lesznek! Ha netán közben verzióváltás történik, az előző verziót villámgyorsan törölni/lezárni kell, különben a vártnál hamarabb történik a következő frissítés, és tuti, hogy csak dev verziót kapsz. Utána meg patchelheted, amíg ki nem derül, hogy rossz modult választottál..
Ja, és a Duplicate státusz ebben az esetben tilos, különben hamar fehér halál (jobb esetben megúszod egy downgrade-del) következik be.)

A karácsonyi kívánságok persze elég ritkán öltenek konkrét formát, a legtöbbször magunkra vagyunk utalva, hogy mit szeretne az imádott rokon. Ilyenkor vissza lehet nézni néhány korábbi családi videót, hátha valami freudi elszólás kapcsán bepillantást nyerünk a kedves rokon tudatalattijába. A negyedik sapka a fa alatt már jelzésértékű lehet a mellőzött, kedves rokon számára, hogy talán jobban ápolni kellene a rokoni kapcsolatokat.

Ha Te navigálod az ünnepet, és ráadásul az nem is nálad történik, akkor mindenek előtt gyorsan meg kell teremteni a megfelelő munkakörnyezetet. Ha teljes értékű segítőd van, és 100%-ban megbízol benne, hogy nem rontja el az ünnepi menüt, érdemes megosztani vele a feladatokat. (Még jobb, ha ilyenkor teljesen kivonod magad a teendők alól) (gyakorlati kivitelezést lásd a jobb oldali ábrán)

Jobb esetben rajtad múlik, kit hívsz meg, viszont előfordulhat váratlan vendég is. Ilyenkor érdemes lehet stratégiai kommersz-tartalékkal rendelkezni, hogy a minőségi italokhoz ne férjen hozzá.

Ha idegbaj nélkül eljutsz a karácsonyfa állításig, tuti, hogy a fa törzse nem fog beleférni karácsonyfa-tartóba, és 100%, hogy csak vasfűrész van kéznél, hogy bele lehessen szabni.. Érdemes beszerezni tehát egy wysiwyg editort..

Megterítés, együtt a család, ajándékosztás, dumcsi a jelen nem lévő rokonokkal telefonon, sms-ben, skype-on, fénypostán.

 Boldog Karácsonyt és sok locsolót!

 

Hozzászólások

Ez jó volt. sikerült

Ez jó volt. sikerült szerezned néhány kellemes pillanatot.

Boldog Karácsonyt!

Hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.
  • Internal paths in double quotes, written as "internal:node/99", for example, are replaced with the appropriate absolute URL or relative path.
  • Engedélyezett HTML elemek: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <del> <img>
  • A webcímek és email címek automatikusan linkekké alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
  • Engedélyezett HTML elemek: <a> <blockquote> <br> <cite> <code> <dd> <del> <div> <dl> <dt> <em> <li> <ol> <p> <span> <strong> <ul>
  • You can enable syntax highlighting of source code with the following tags: <code>, <blockcode>, <bash>, <c>, <cpp>, <drupal5>, <drupal6>, <java>, <javascript>, <mysql>, <php>, <python>, <ruby>, <sql>. The supported tag styles are: <foo>, [foo].
  • Minden email cím át lesz alakítva ember által olvasható módon, vagy (ha a JavaScript engedélyezett) ki lesz cserélve kattintható, de biztonságos hivatkozásra.