Drupal csak két oszlop van - kérdés a google keresőkhöz

The spam filter installed on this site is currently unavailable. Per site policy, we are unable to accept new submissions until that problem is resolved. Please try resubmitting the form in a couple of minutes.
Kategória: 
Leírás

Rápillantottam már az analytics-re, hogy mégis kik, miért járnak a blogon. Aztán dobtam is gyorsan egy hátast, a google által ideirányított keresőtalálatok közül ez a legtöbb: drupal két oszlop Mivel a visszafordulási arány ezekre a kulcsszavakra 97%, ezért arra kérném azt a napi 3-4 emberkét, aki erre a kifejezésre keres, hogy ugyan írják már meg részletesen akár kommentként, akár privát, hogy mire kíváncsiak, mert idegesít az a 97%!

Hozzászólások

It is perfect time to make

It is perfect time to make some plans for the future and it's
time to be happy. I have read this post and if I could I wish
to suggest you few interesting things or tips. Perhaps you could write next articles referring to this article.
I want to read even more things about it!

Hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.
  • Internal paths in double quotes, written as "internal:node/99", for example, are replaced with the appropriate absolute URL or relative path.
  • Engedélyezett HTML elemek: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <del> <img>
  • A webcímek és email címek automatikusan linkekké alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
  • Engedélyezett HTML elemek: <a> <blockquote> <br> <cite> <code> <dd> <del> <div> <dl> <dt> <em> <li> <ol> <p> <span> <strong> <ul>
  • You can enable syntax highlighting of source code with the following tags: <code>, <blockcode>, <bash>, <c>, <cpp>, <drupal5>, <drupal6>, <java>, <javascript>, <mysql>, <php>, <python>, <ruby>, <sql>. The supported tag styles are: <foo>, [foo].
  • Minden email cím át lesz alakítva ember által olvasható módon, vagy (ha a JavaScript engedélyezett) ki lesz cserélve kattintható, de biztonságos hivatkozásra.